Basics met een twist
Gebonden NL 2022 1e druk 9789463547062Samenvatting
Na het inleidende hoofdstuk keukenessentials, vol onmisbare tools en ingrediënten die je in de keukenkast móet hebben, is het tijd om de keuken in te gaan. Kies jij voor het basisrecept, zoals de perfect gebraden kip of risotto, of kies jij voor een spannende twist en sla je het boek open bij de citroentijmrisotto met paddenstoelen? De zeven hoofdstukken (eieren, vlees & kip, vis & zeevruchten, bakken, roosteren & poffen, groenten, salades, pasta & rijst) bevatten alle recepten die jij als keukenprins-, of prinses in je repertoire moet hebben, en laten je ook kennismaken van bijzondere smaakcombinaties-, en variaties.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan