Onbekend
Pasta
zelfgemaakt deeg en klassieke sauzen
Gebonden Nederlands 2023 1e druk 9789463549073Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Samenvatting
Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
Specificaties
ISBN13:9789463549073
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Uitgever:Ruitenberg Boek
Druk:1
Verschijningsdatum:23-8-2023
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan